Şantaj şi ameninţări cu moartea la nivel înalt: fratele unui procuror, implicat în cămătărie. Află, în exclusivitate, ce spune victima

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii sunt acuzaţi de abuzuri
Poliţiştii sunt acuzaţi de abuzuri

Omul de afaceri care a luat bani cu camătă de la fratele procurorului din Ilfov a stat de vorbă cu reporterii Adevărul de Seară cu privire la cazul în care este implicat.

Victima este Costi Sorinel Diculescu, patron al companiei "Patria Imobiliare" din Craiova. Anchetatorii i-au surprins în flagrant pe membrii familiei Constantin, în Biroul Notarial Gheorghe Ciovică, din Craiova, în timp ce Diculescu le ceda, ca urmare a ameninţărilor asupra sa şi asupra familiei sale, un imobil. "În fapt, s-a reţinut că inculpaţii Alin Constantin, Tudor Constantin şi  învinuita Maria Constantin au şantajat partea vătămată, din municipiul Craiova, pentru ca în contul unui împrumut de 95.000 euro, să ramburseze suma totală de  340.000 euro, ori să constituie în favoarea inculpaţilor garanţii imobiliare cu privire la anumite imobile, deşi anterior partea  vătămată plătise suma de 240 000 euro", se arată în comunicatul emis de DIICOT.

A ipotecat casa, ca să returneze banii


Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Craiova (DIICOT) au dispus  reţinerea pentru 24 de ore a inculpaţilor Constantin Alin şi Constantin Tudor, din municipiul Craiova, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat. Urmarea ameninţărilor cu moartea la adresa sa şi a familiei sale,  partea vătămată ar fi fost nevoită să ipotecheze în favoarea inculpatului un imobil şi să încheie  contract de vânzare – cumpărare pentru alte două imobile, actele fiind întocmite pe numele lui Tudor Constantin şi  a Mariei Constantin. Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova au solicitat Tribunalului Dolj arestarea preventivă a inculpaţilor pentru 29 de zile.

Omul de afaceri Costi Sorinel Diculescu a stat de vorbă cu reporterii Adevărul de Seară şi a dat declaraţii, în exclusivitate. Află ce spune omul de afaceri care a luat bani cu camătă şi care şi-a ipotecat casa, ca să returneze datoria mâine, din Adevărul.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite