Craiova: Fratele cunoscutului interlop Roşianu a cerut instanţei să fie eliberat sub control judiciar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Roşianu, de 42 de ani din Craiova împreună cu un alt tânăr de 22 de ani este acuzat de clonare de carduri. Amândoi au fost prinşi pe data de 19 aprilie, de oamenii legii cu mai multe carduri false asupra lor şi cu stik, pe care se aflu date confideţiale ale unor craioveni.

Procuroii DIICOT au stabilit că atât Roşianu cât şi Florin Ionuţ Ghiţă prezină pericol social şi au cerut arestarea perventivă a celor doi. Tribunalul Dolj a emis mandat de arestare pentru 29 de zile doar pentru tânărul de 22 de ani. Nemulţumiţi de decizia Tribunalului Dolj, magistraţii Curţii de Apel Craiova au făcut recurs, iar Ion Roşianu a fost şi el arestat.

Avocaţii lui Ion Roşianu au făcut recurs şi cer eliberarea acestuia sub control judiciar. Pe data de 3 mai magistraţii vor decide dacă îi vor da sau nu drumul bărbatului.

Roşianu şi Ghiţă sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de acces fără drept la un sistem informatic, falsificarea instrumentelor de plată electronică şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite