Craiova: Fostă colegă a profesoarei craiovence dispărute în Noua Zeelandă: "Sper să se întâmple o minune, să fie în viaţă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fostă colegă a profesoarei Lia Harca, dată dispărută în urma cutremurului din Noua Zeelandă, speră că aceasta să nu fi murit.

Antoaneta Dobrescu, directoarea Liceului de Artă "Marin Sorescu" din Craiova, a fost colegă a profesoarei Lia Harca din clasa a V-a până la terminarea liceului. Aceasta spune că se roagă în fiecare clipă ca fosta colegă de clasă, cu care în ultimii ani a colaborat în proiecte culturale importante, să fi scăpat cu zile. "Sper să se întâmple o minune, să fie în viaţă. Nu se poate ca un om cu suflet aşa de mare, ambiţios, cu rezultate deosebite, să moară în aceste condiţii. Era o eminentă profesoară de limba engleză, avea o activitate susţinută în cadrul proiectelor pe care le iniţia, a obţinut rezultate excepţionale la olimpiadele naţionale şi internaţionale", ne-a mărturisit directoarea Liceului de Artă "Marin Sorescu".

Femeia de origine română dată dispărută în urma cutremurului din Noua Zeelandă este din Craiova. Lia Harca a predat limba engleză timp de cinci ani la Colegiul Carol I, cel mai bun liceu din Bănie. Cadrul didactic s-a stabilit în Noua Zeeleandă în 2005 alături de familie şi preda în oraşul Christchurch.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite