Craiova: Ford a asamblat primele prototipuri B-Max

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primele maşini B-Max, model ce urmează să fie produs exclusiv la uzina din Bănie, au fost deja  asamblate, constructorul american urmând să asambleze pe durata verii aproximativ 70 astfel de autovehicule, potrivit Mediafax.

Maşinile vor putea fi văzute în această vară şi pe şoselele din România. Kit-urile de asamblare a prototipului B-Max provin de la uzinele Ford din Germania, unde au fost produse modelele de prezentare a modelului la Salonul Auto de la Geneva.

După finalizarea etapelor de încercări, maşinile vor fi distruse în întregime. Testele cu prototipurile noului model sunt premergătoare începerii producţiei de serie a automobilului, programată pentru prima parte a anului viitor.

„Ne apropiem de momentul în care vom începe producţia de prototipuri pentru noul motor Fox şi noua maşină mică B232. Produsul nostru este deja în faza de producţie prototip în Centrul de Producţie Pilot al Ford din Germania şi în termen de o lună va începe şi la Craiova. Astfel că, la momentul acela veţi fi cu toţii implicaţi în producerea prototipurilor noilor motoare şi vehicule ce se vor fabrica la Craiova, pe lângă activitatea continuă de producere a modelului Transit Connect”, susţine Jan Gijsen, preşedintele Ford România, în editorialul lunii iunie din revista internă a Ford.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite