Focuri de armă, pentru doi copii care vindeau cannabis. În casa unui traficant a fost găsită şi râşniţa de fărâmiţat drogurile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În locuinţa traficanţilor au fost găsite mai multe pungi cu droguri.
În locuinţa traficanţilor au fost găsite mai multe pungi cu droguri.

Trei persoane, printre care doi minori, au fost reţinute ieri de oamenii legii, în timp ce încercau să vândă droguri. În locuinţa unui traficant a fost găsită şi râşniţa cu care drogurile erau mărunţite.

Poliţiştii au organizat un flagrant ieri şi i-au prins pe P.A. (18 ani), din Drobeta Turnu Severin, D.C. şi D.G, ambii cu vârste de 16 ani, din comuna Brezniţa, judeţul Mehedinţi, care făceau trafic cu droguri. Cei trei încercau să vândă 5 grame cannabis, contra sumei de 400 lei. Pentru imobilizarea acestora, poliţiştii au tras în plan vertical mai multe focuri de avertisment.

Marfă din plin, în casa tânărului


“La percheziţia corporală efectuată asupra lui P.A. a fost găsită respectiva sumă de bani, precum şi un pliculeţ din material plastic care conţinea cantitatea de 1 gram cannabis. În continuarea cercetărilor, poliţiştii B.C.C.O. Craiova au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa acestuia, de unde au mai fost ridicate, pe lângă cele 30 grame cannabis, o râşniţă utilizată pentru mărunţirea cannabisului şi mai multe pliculeţe din material plastic, în care urmau să fie ambalate drogurile de risc în vederea vânzării”,  a declarat agent Amelia Căprărin, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj.
În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că, în perioada noiembrie – decembrie 2010, tânărul mai vânduse alte 50 grame cannabis mai multor persoane din judeţul Mehedinţi.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite