Craiova: Florin Costea ştie cu ce scor va câştiga Ştiinţa meciul cu CFR Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Golgheterul Universităţii Craiova, Florin Costea, a vorbit despre meciul de luni cu CFR Cluj, şi nu exclude o surpriză în jocul cu liderul Ligii I.

Aflat în perioada de recuperare după operaţie, Costea este optimist înaintea duelului Universităţii cu liderul Ligii I. „Putem învinge CFR Cluj, aşa cum am făcut-o anul trecut, când le-am dat patru goluri. Lotul are valoare şi a demonstrat că se mobilizează foarte bine în meciurile cu echipele mari“, a spus Florin Costea pentru Prosport.

Acesta recunoaşte că şi-ar fi dorit să fie pe teren în meciurile decisive pentru evitarea retrogradării. „Nu regret neapărat că nu pot fi pe teren cu CFR, regret că m-am accidentat şi că am lipsit când echipa avea nevoie de mine. Craiova nu stă într-un jucător, e adevărat, dar cu mine pe teren era, poate, altceva“, a mai precizat Costea, care crede că echipa are şanse să se salveze la fel cum poate să şi retrogradeze.

El a comentat şi despre ratarea lui Dragoş Cărciun din partida de la Piatra Neamţ: „Am vorbit cu Crăciun chiar a doua zi după meci. I-am transmis personal ce aveam să-i spun. În niciun caz n-au fost reproşuri, ci încurajări, fiindcă oricui i se poate întâmpla. E încă foarte tânăr, are tot timpul să marcheze“.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite