Craiova: Florin Costea şi-ar dori să joace în Spania sau Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Costea
Florin Costea

Atacantul Universităţii Craiova susţine că nu a primit încă nicio ofertă concretă, deşi s-a vorbit în ultima vreme de cel puţin zece echipe interesate de serviciile golgheterului oltean.

Florin Costea şi-ar dori să joace într-un campionat puternic precum cel al Spaniei sau Italiei, însă nici Olanda nu ar fi de neglijat. "Momentan nu e nimic sigur, vom vorbi mai mult când va fi ceva concret. N-aţi văzut că azi sunt transferat în Germania, mâine în Anglia şi poimâine în Scoţia. Deocamdată sunt la Universitatea Craiova şi nu mă gândesc la altceva. Vom vedea după sărbători ce va fi. Aş fi bucuros dacă sunt multe echipe care se bat pentru mine, asta înseamnă că evoluţiile mele sunt apreciate. Mi-aş dori să ajung în Spania, Olanda sau Italia, campionate puternice", a declarat Costea, conform prosport.ro.

Fotbalistul oltean spune că a aflat de ultima variantă de transfer a sa, Celtic Glasgow, din presă şi că nu ştie nimic mai mult. "Am aflat de oferta de la Celtic, dar din ziare, nimic concret. Despre Celtic pot să spun că o cunosc destul de bine. Este o echipă frumoasă, din Scoţia, într-un campionat cu două formaţii care se bat an de an la titlu, ei şi Rangers", a mai spus Florin Costea.

De când evoluează pentru Ştiinţa în prima ligă (2006), Costea a marcat de 45 de ori în campionat: cinci goluri în sezonul 2006-2007, 15 şi 17 în precedentele două şi opt în cel actual. Atacantul are la activ şi patru reuşite în Cupa României. Florin Costea a jucat în 15 meciuri din actualul sezon, bifând 1.298 de minute în tricoul alb-albastru.

Dinamo Moscova, FC Porto, FC Koln, SV Hamburg, Schalke 04, Wolfsburg, Groningen, Portsmouth şi Fulham au fost echipele la care s-a vehiculat că va ajunge Costea în această iarnă, înainte de a apărea varianta Celtic Glasgow.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite