Craiova: Florin Costea se simte vinovat pentru înfrângerea din faţa Stelei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Costea (centru) este dezamăgit de ratările sale
Florin Costea (centru) este dezamăgit de ratările sale

După ce Universitatea Craiova a pierdut derbiul cu Steaua în prelungiri, scor 1-2, atacantul şi golgheterul echipei oltene, Florin Costea, a luat asupra sa vina eşecului.

Costea crede că ratările sale au costat scump Ştiinţa. “Mă simt responsabil pentru această înfrîngere, am ratat vreo cinci ocazii clare de gol. Colegii mei pot să spună ce vor, dar ştiu că eu sunt vinovat. Mi-a mers totul, până la faza de finalizare. Sunt foarte supărat şi îmi cer scuze colegilor şi suporterilor”, a spus Florin Costea.

”Steaua nu a jucat mai nimic, i-am dominat 80 de minute. Bravo lor că au fructificat cele zece minute în care au jucat. Poate data viitoare va fi mai bine. Ce vină are Neagoe că am ratat eu? Jucătorii sunt cei mai importanţi în teren şi ei sunt principalii vinovaţi”, a adăugat Costea.

Neagoe i-a luat însă apărarea elevului său, care a jucat tot meciul cu Steaua, deşi este accidentat de mai mult timp: “A fost un meci frumos, pe care am fi putut să-l câştigăm foarte uşor. Din păcate, am ratat cât pentru tot returul! Cred că Florin Costea ar fi trebuit să aibă în acest moment 15 goluri date, nu opt! Azi trebuia să marcheze lejer de trei ori. Jos pălăria pentru că a trecut peste durerile de la genunchi şi a ales să încerce să-şi ajute echipa”.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite