Craiova: Florin Costea se amuză de „ofertele“ primite de afară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Costea (stânga) ar putea face cuplu cu fratele său Mihai în atacul Ştiinţei şi în retur
Florin Costea (stânga) ar putea face cuplu cu fratele său Mihai în atacul Ştiinţei şi în retur

Ultima variantă apărută ca posibilă destinaţie a golgheterului Ştiinţei, Celtic Glasgow, nu este cunoscută de jucător şi familia sa. Tatăl lui Florin Costea a afirmat astăzi că el şi fiul său nu sunt la curent cu vreo ofertă a scoţienilor şi că se amuză în fiecare seară pe seama posibilelor transferuri.

Aflat acasă, la Râmnicu Vâlcea, fotbalistul a urmărit atent în toate aceste zile de vacanţă ştirile sportive împreună cu familia, pentru a vedea unde se mai transferă, având în vedere că, oficial, nu a fost contactat de nimeni.

Cel puţin aşa susţine tatăl jucătorului, Florin Costea senior. „Nu credeţi că dacă ar fi vreo ofertă ar trebui să ştiu şi eu, ca părinte, măcar 30 la sută din ce e real. Nu e nimic concret până acum. Nici el nu ştie ce să spună, pentru că se vede transferat în fiecare zi. Chiar ne uităm în fiecare seară la ştiri şi ne amuzăm pe seama acestor «oferte»“, a precizat tatăl fotbalistului. 

Dinamo Moscova, FC Porto, FC Koln, SV Hamburg, Schalke 04, Wolfsburg, Groningen, Portsmouth şi Fulham au fost echipele la care s-a vehiculat că va ajunge Costea în această iarnă, înainte de a apărea varianta Celtic Glasgow. „Eu l-aş vrea în Germania, dar cred că până la urmă va rămâne la Craiova! Când să mai plece? Mâine sau poimâine ar mai fi timp. Că doar nu vor veni să-l ia în noaptea de Revelion!“, a adăugat Costea senior (foto).

„Dacă pleacă totuşi, o să vină să petreacă la Vâlcea revelionul întârziaţilor. Numai să plece! Dar, până atunci, vorbim degeaba“, a conchis tatăl lui Florin Costea.

Florin Costea senior
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite