Craiova: Doar Florin Costea mai poate scoate Ştiinţa din criză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Costea
Florin Costea

Cea mai sigură posibilitate pentru Adrian Mititelu de a umple vistieria clubului din Bănie este vânzarea lui Florin Costea. Patronul Ştiinţei s-a arătat dispus să renunţe la golgheterul echipei şi al campionatului şi aşteaptă oferta cea mai avantajoasă.

Costea ar fi dorit în Germania, Anglia, Portugalia, Olanda şi Rusia, dar până acum nu s-a primit o ofertă concretă. Suma maximă vehiculată pentru un transfer al atacantului oltean este de patru milioane de euro, oferită, se pare, de FC Porto şi Dinamo Moscova, dar până ca tranzacţia să se perfecteze e cale lungă.
 
Că Mititelu nu este încă sigur de aceşti bani este confirmat şi de faptul că CSM Vâlcea, club care deţine 25 la sută dintr-un eventual transfer al lui Florin Costea, nu a primit niciun semn din Bănie. Mititelu discutase cu oficialii din Zăvoi în vară şi stabiliseră şi o sumă de răscumpărare a procentului: 500.000 de euro.

„De atunci, nu am mai vorbit cu domnul Mititelu. Am auzit că se încearcă transferul lui Florin Costea, dar pe noi nu ne-a contactat nimeni în aceste zile. Suntem dispuşi să acceptăm orice ofertă venită de la Craiova, chiar şi cea discutată în vară, adică 500.000 de euro“, a precizat directorul general al CSM Vâlcea, Florin Verigeanu.
În cazul în care Costea va fi vândut cu patru milioane de euro, în contul grupării din Zăvoi va intra un milion de euro, bani care ar asigura bugetul pe doi ani al formaţiei de ligă secundă.

Cu banii încasaţi pe Florin Costea, Mititelu ar scoate Universitatea Craiova din criză şi ar putea aduce un antrenor cu nume.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite