Craiova: Florin Costea nu va mai juca fotbal în acest an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Golgheterul Universităţii Craiova, Florin Costea, a primit astăzi o veste foarte tristă. Accidentarea din meciul cu Poli Iaşi îl va ţine departe de gazon până la iarnă.

UPDATE / ora 15.50

Emil Săndoi: „Este greu şi pentru jucător, nu doar pentru Universitatea. Probabil că îşi făcuse planuri pentru un transfer, s-a vorbit despre atâtea echipe care l-ar fi dorit, iar acum se vede pe un pat de spital şi atâtea luni departe de fotbal“, a spus selecţionerul naţionalei de tineret, la GSP TV.

În urma rezultatelor examenului RMN efectuat în capitală, medicii au constatat că atacantul oltean a suferit o ruptură la ligamentele încrucişate şi colaterale ale genunchiului stâng, care îl va ţine departe de gazon peste opt luni, conform site-ului oficial al clubului din Bănie.

La aflarea veştii, patronul Adrian Mititelu a izbucnit în lacrimi. El a intrat în direct prin telefon la GSP TV, însă nu a fost în stare să spună nimic.

Pentru Florin Costea acest sezon şi turul campionatului viitor sunt compromise, el urmând să revină pe teren spre finalul primei părţi a sezonului 2010-2011 sau din returul ediţiei viitoare de campionat, în funcţie de cum va decurge recuperarea.

În 2006, Costea a fost operat de ruptură de ligamente la genunchiul drept, revenind pe gazon după şase luni. Doctorul care a efectuat intervenţia chirurgicală este tot Doru Filipescu, cel care l-a consultat şi acum pe jucător şi a dat drasticul verdict. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite