Craiova: Florin Costea este golgheterul Ştiinţei şi în amicale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Costea a marcat golul Craiovei în amicalul cu Zorya
Florin Costea a marcat golul Craiovei în amicalul cu Zorya

Universitatea Craiova a încheiat astăzi cantonamentul pe care l-a efectuat în Antalya, iar mâine va reveni în ţară. În cele şase partide disputate Ştiinţa are un bilanţ perfect egal: două victorii, două înfrângeri şi două remize, Florin Costea înscriind trei goluri pentru Ştiinţa.

Stagiul de pregătire din Turcia a fost benefic pentru echipa condusă de olandezul Mark Wotte. Şi de această dată golgheterul Costea a fost vioara întâi, reuşind jumătate din golurile Universităţii. În ultimul joc, disputat aseară, alb-albaştrii au învins la limită, cu scorul de 1-0, pe Spartak Nalcik. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat tot de Florin Costea, în minutul 5, care a transformat o lovitură de la 11 metri.

Mark Wotte a început partida în formula S. Lung jr. - Bădoi, Găman, Barbu, Bălace - Trică, Prepeliţă, Bărboianu, Gângioveanu - Mihai Costea, Florin Costea. Au mai intrat Firţulescu, Dina, Buşu şi Alexandru Piţurcă. În partidele precedente au mai punctat Mihai Costea, Dragoş Cărciun şi Mihai Dina. Forma bună a lui Florin Costea din campioant a fost demonstrată şi în amicale. Acesta a înscris opt goluri în prima parte a sezonului din totalul de 24 de reuşite ale Ştiinţei.

Wotte nu s-a decis în privinţa lui Bălace

Făcând o analiză a cantonamentului din Antalya, antrenorul Mark Wotte a vorbit despre noile achiziţii. „Nu ar fi foarte multe de spus despre acest stagiu. Pe Jean Matsuoka l-am văzut şi deocamdată nu poate face saltul în prima echipă, dar va rămâne alături de noi şi îl vom mai urmări. Bălace este un jucător experimentat, dar nu am decis încă dacă va rămâne sau nu, vom mai discuta acest aspect şi cu preşedintele Mititelu săptămâna viitoare. De asemenea, Paunovici a avut ghinionul să se accidenteze şi nu l-am putut avea la dispoziţie decât pentru un antrenament“, a spus Wotte pentru site-ul oficial al clubului.

Delegaţia Universităţii Craiova va reveni în ţară mâine, urmând ca jucătorii să aibă liber marţi şi să revină miercuri la antrenamente. Dacă vremea va permite, sâmbătă, la Severin, Ştiinţa va susţine ultimul test înaintea începerii returului, adversară fiind Gaz Metan CFR.

Celelalte rezultate ale Ştiinţei obţinute în cantonamentul din Antalya:
Universitatea Craiova - Zenit II Sankt Petersburg (Rusia) 2-0
Universitatea Craiova - Incheon United (Coreea de Sud) 2-2
Universitatea Craiova - Volgar Gazprom (Liga a II-a din Rusia) 1-2
Universitatea Craiova - SV Babelsberg ’03 (Liga a IV-a din Germania) 0-1
Universitatea Craiova - Zorya Lugansk (Ucraina) 1-1

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite