Craiova: Florin Costea era curtat de Porto, Benfica şi Liverpool!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Costea, unul dintre sărbătoriţii zilei
Florin Costea, unul dintre sărbătoriţii zilei

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a dezvăluit ce cluburi îl doreau din vară pe golgheterul grupării din Bănie, Florin Costea.

Adrian Mititelu a explicat aseară, la Telesport, ce oportunităţi avea atacantul craiovean din vară.

Pe mine lumea mă confundă cu Becali sau Copos. Păi dacă vindeam jucătorii eu acum aveam 10 milioane în plus. Eu nu am vrut să îl vând pe Florin, cu excepţia pauzei de iarnă. Acum vă dezvălui că au venit Porto şi Benfica după Florin şi urma să se realizeze transferul în vara asta! Vă dau cuvântul de onoare că şi Liverpool l-a vrut. A fost urmărit de Rafa Benitez. Cel mai mult mi-aş fi dorit ca el să se transfere în vară la o echipă mare şi Răzvan Lucescu să se uite, aşa, în dungă! Asta e marea mea durere“, a mărturisit Mititelu la Telesport.

Acesta a vorbit şi despre meciul cu Rapid şi crede că formaţia sa poate învinge în Giuleşti. „Dacă e să ne luăm după valoarea echipei, chiar şi fără Florin Costea, suntem mult peste Rapid. Păi ce valoarea are lotul Rapidului?! Varga şi Bălan sunt doi fotbalişti foarte buni, dar nu joacă“, a încheiat finanţatorul oltean.

Florin Costea a aflat ieri că va sta pe tuşă timp de opt luni după accidentarea suferită în partida cu Poli Iaşi, el fiind diagnosticat cu ruptură de ligamente încrucişate şi colaterale la genunchiu stâng.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite