Florin Costea a revenit pe teren după 206 zile! Vezi ce a spus decarul Craiovei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Amicalul de astăzi al Universităţii Craiova, 4-0 cu FC Caracal, a consemnat revenirea pe gazon a golgheterului oltenilor, Florin Costea.

Atacantul de 25 de ani s-a accidentat grav la genunchiul stâng la 21 martie 2010, într-un meci de campionat cu Poli Iaşi, fiind operat o săptămână mai târziu, la Bucureşti.

Florin Costea a efectuat perioada de recuperare la o clinică specializată din Olanda, iar astăzi a revenit pe gazon după 206 zile de pauză.

Costea, care nu a jucat decât 25 de minute, nu va fi forţat prea mult, el urmând să intre într-un meci oficial peste două săptămâni.  

Cele şapte luni au trecut destul de greu, sunt foarte bucuros că am revenit în teren. Sper ca recuperarea să decurgă bine în continuare şi eu să fiu apt cât mai repede pentru meciurile oficiale. Le mulţumesc fanilor pentru susţinere şi celor care m-au aplaudat astăzi, deşi nu s-a ştiut de acest amical. Sper ca suporterii sa fie în continuare alături de Ştiinţa. La meciul cu Braşov nu o să fiu în lot“, a spus Florin Costea pentru editie.ro.

Pentru mine este un nou început şi sper să fiu la fel de bun. Nu vreau neapărat să fiu golgheterul ţării, ci vreau să îmi ajut echipa să facă performanţă“, a mai spus Costea.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite