Florin Costea a ieşit optimist de la RMN şi speră să prindă finalul sezonului. Verdictul se află diseară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Costea s-a accidentat în meciul cu Poli Iaşi, după un contact cu portarul Brăneţ
Florin Costea s-a accidentat în meciul cu Poli Iaşi, după un contact cu portarul Brăneţ

Golgheterul Universităţii Craiova a efectuat astăzi un examen RMN la o clinică din Bucureşti pentru a şti exact care este situaţia genunchiului său stâng şi cât îl va ţine pe tuşă accidentarea din meciul cu Poli Iaşi.

Florin Costea a ieşit optimist de la RMN şi a plecat însoţit de team-managerul Ştiinţei, Silvian Cristescu. Acesta a precizat că un răspuns în ceea ce priveşte accidentarea se va afla diseară.

Încă nu ştim nimic sigur. Florin a efectuat examenul RMN, acum aşteptăm să vedem ce spun medicii. Diseară sau cel mai târziu mâine dimineaţă se va afla cât va sta Costea. Noi sperăm cât mai puţin. Ne întoarcem diseară la spital, la doctorul Filipescu“, a afirmat Cristescu.

La rândul său, Florin Costea era mai optimist, după ce genunchiul stâng nu l-a mai durut ca în zilele trecute. Atacantul putea chiar să calce în picior şi spera să revină cât mai repede şi să prindă finalul acestui sezon.

Sper să nu fie grav şi, cu ajutorul bunului Dumnezeu, să revin cât mai repede pe gazon. Poate chiar la finalul acestui sezon“, a precizat Florin Costea la ieşirea de la RMN. Atacantul a mai menţionat că medicii nu i-au dat de înţeles că accidentarea sa ar fi gravă, dar nici că ar putea reveni repede pe gazon. 

Rămâi pe craiova.adevarul.ro pentru a afla verdictul medicilor în cazul lui Florin Costea.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite