Craiova: Florin Costea, coleg cu Aguero şi Forlan?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Costea
Florin Costea

Impresarul lui Florin Costea, Franjo Vranjkovic, a anunţat că atacantul oltean ar putea ajunge în Primera Division, la Atletico Madrid, club cu care sârbul susţine că se află într-o relaţie foarte bună.

„Suntem în discuţii avansate cu Atletico Madrid. Preţul transferului este de cinci milioane de euro, iar eu sunt foarte încrezător, fiindcă am o relaţie foarte bună cu clubul din Madrid. Cred că tranzacţia se va face în câteva zile“, a declarat Vranjkovic pentru cancan.

Gruparea de pe „Vicente Calderon“ a evoluat în acest sezon în Liga Campionilor şi a terminat grupa pe locul trei, intrând în şaisprezecimile Europa League, unde se va lupta cu Galatasaray pentru un loc în optimi. Atletico are în atac doi jucători de clasă mondială, uruguayanul Diego Forlan (foto jos), fost golgheter al Spaniei şi al Europei care a jucat şi la Manchester United, şi argentinianul Kun Aguero (foto jos), titular în naţionala „pumelor“ şi ginerele lui Diego Maradona.

Impresarul lui Costea a mai precizat că jucătorul a fost aproape şi de un transfer în Premier League, însă englezii au refuzat să-i ofere „dreptul de muncă“ golgheterului Ştiinţei pentru lipsa câtorva meciuri la echipa naţională.

Dinamo Moscova, FC Porto, FC Koln, SV Hamburg, Schalke 04, Wolfsburg, Groningen, Portsmouth, Fulham, West Ham, Everton şi Celtic Glasgow au fost alte echipe despre care s-a spus în această iarnă că ar fi interesate de Florin Costea, însă atacantul a rămas până acum la Craiova, el pregătindu-se în acest moment sub comanda lui Mark Wotte, care îl doreşte la echipă măcar până în vară.

Diego Forlan şi Kun Aguero
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite