Florin Costea: „Jucăm în 12 cu Vasluiul şi câştigăm!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Golgheterul Craiovei este sigur că alb-albaştrii vor învinge diseară Vasluiul dacă vor avea alături 20.000 de suporteri. Florin Costea a disputat ieri primul său meci oficial după accidentarea din martie 2010 şi îşi va susţine colegii din tribună.

Universitatea Craiova joacă astăzi, de la ora 20.30, în Bănie, cu FC Vaslui, un meci care îi poate deschide drumul spre cupele europene, după cum a anunţat managerul Victor Piţurcă.

Prepeliţă şi compania sunt montaţi pentru a obţine a patra victorie consecutivă, dar au nevoie şi de sprijinul suporterilor. Craiova fierbe înaintea acestui joc şi diseară sunt aşteptaţi în tribune peste 20.000 de fani.

Vom juca în 12, iar suporterii ne vor împinge spre victorie. Nu avem nicio revanşă de luat, nu contează ce a fost în trecut. Suntem favoriţi şi lor ar trebui să le fie frică de noi“, a precizat Florin Costea, care mai are de aşteptat câteva săptămâni până va reveni în Liga I.

Până atunci, atacantul oltean a disputat ieri primul său meci oficial: a jucat 65 de minute pentru echipa a doua a Ştiinţei, în prima ligă judeţenă (1-0, cu echipa Şcolii de Fotbal „Gică Popescu“).

Revenit pe gazon după şapte luni, Florin Costea a jucat prudent, evitând contactele cu adversarii, dar a găsit şi înţelegere din partea acestora. Juniorii de la „GP“ au primit indicaţii clare de pe margine să nu-l „deranjeze“ pe Costea. „Încet la Florin, nu-l loviţi, mare grijă cu el“, le-a strigat managerul Nicolae Zamfir jucătorilor săi.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite