Craiova: Florin Costea, Moş Crăciun pentru juniorii Universităţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbaliştii de la Centrul de Copii şi Juniori al Ştiinţei au primit, astăzi la prânz, cadouri din partea clubului, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Cu mic, cu mare, aceştia s-au strâns în curtea interioară a stadionului „Ion Oblemenco“, unde Moşul, îmbrăcat ca de obicei în alb-albastru, a împărţit daruri ajutat de nouă jucători de la Universitatea. Lung junior, Bărboianu, Găman, Barbu, Buşu, Firţulescu, Gângioveanu, Dina şi Florin Costea au ţinut să ia parte la acest eveniment.

Ultimul a fost şi cel mai solicitat alb-albastru, golgheterul Craiovei fiind asaltat de micuţii fotbalişti pentru poze şi autografe. În cazul lui Costea, aceasta ar putea fi ultima acţiune a Universităţii la care participă, pentru el Moşul având pregătit un transfer în străinătate, de care jucătorul a precizat însă că nu ştie încă nimic. „Aştept să văd ce se va întâmpla după Crăciun. Oricum, cu sau fără mine, Craiova va termina sezonul în primele opt“, a spus atacantul de 24 de ani, care a şi tăiat tortul cu însemnele Ştiinţei.

Atmosfera a fost întreţinută de un ansamblu de muzică populară, care a cântat şi colinde, şi, bineînţeles de imnul Universităţii Craiova. Moşul alb-albastru a avut şi un oponent îmbrăcat în alb-roşu, pe care însă l-a dovedit, după ce l-a provocat la o partidă de skandenberg.

image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite