Craiova: Fiul „penal“ al judecătoarei Sprânceană, acuzat de trafic de droguri a scăpat de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Sprânceană, în vârstă de 26 de ani a fost prins în anul 2007 exact în momentul în care vinde droguri contra sumei de 1000 de euro. Fiul judecătoarei aducea marfă tocmai din Maroc.

Împreună cu  Dan Sprânceană a mai fost reţinut şi Ilie Bogdan Diţă. Pe data de 29 august 2007, cei doi au fost trimişi în judecată pentru comiterea infracţiunilor de trafic de droguri şi introducerea în ţară de stupefiante. Două zile mai târziu, Tribunalul Dolj a dispus punerea în libertate a celor doi tineri pe motiv că nu reprezintă pericol social.

image


A cerut strămutarea dosarului

Fiul judecătoarei de la secţia penală din cadrul Judecătoriei Craiova a cerut strămutarea dosarului la Tribunalul Arad. Anul trecut instanţa a decis: Daniel Sprânceană să fie condamnat la un an de închisoare pentru trafic de droguri de mare risc şi interzicerea unor drepturi pe o perioadă de cinci ani. Pentru că a adus droguri de mare risc în ţară fiul „penal“ al judecătoarei a mai primit trei ani de închisoare. Ca urmare pedepsele au fost contopite, iar tânărul în vârstă de 26 ani urmând să execute pedeapsa cea mai mare de trei ani cu suspendare şi interzicerea unor drepturi pe o perioadă de cinci ani.

Daniel Sprânceană, fiul judecătoarei

image

Prietenul lui Sprânceană a fost condamnat

Ilie Bogdan Diţă nu a avut parte de aceaşi sentinţă blândă ca şi fiul judecătoarei. Tribunalul Arad l-a condamnat la trei cu închisoare cu executare pentru comiterea  infracţiunii de droguri şi interzicerea unor drepturi pe o perioadă de cinci ani.

Ilie Bogdan Diţă

image

Iustin Covei un alt fiu de judecător certat cu legea

Iustin Covei, săltat pentru clonări de carduri anul trecut. În Craiova i se spunea “Prinţul” pentru că este protejat de justiţia locală indiferent de faptele comise. Tatăl, Marin Covei, este judecător la Curtea de Apel Craiova, iar unchiul său, Gheorghe Covei, este procuror-şef de secţie la Parchetul Dolj. Covei  şi-a permis de-a lungul timpului  să lovească poliţişti, să-i înjure, să bată şi să umilească oameni în public. Toate dosarele, şapte la număr au fost soluţionate cu Neînceperea Urmăririi Penale.  Iustin Covei a fost reţinut în cele din urmă pentru clonare de carduri şi a fost trimes în judecată.

Iustin Covei

image

Băiatul judecătoarei Lazăr reţinut pentru ultraj

Andrei Lazăr este un alt copil de bani gata. Fiul judecătoarei Liliana Lazăr, care a fost reţinut pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Tânărul a primit mandate de arestare pentru 29 de zile, după care a fost pus în libertate chiar de colegii judecătoarei de la Judecătoria Craiova. Degeaba procurorii au făcut recurs, Tribunalul Dolj le-a respins cererea.

Andrei Lazăr

image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite