Craiova: Fiul lui Enrico Constantinescu riscă până la cinci ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eduard Constatinescu, împreună cu alţi şapte tineri au fost trimişi în urmă cu două zile în judecată. Toşi sunt acuzaţi de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, loviri şi alte violenţe şi port ilegal de armă albă.

Laurenţiu Pruţoiu şi Ştefan Buşoi, ambii de 21 ani, Marius Pruţoiu, de 20 de ani, Eduard Constantinescu, fiul lui Enryko Constantinescu, de 24 de ani, Cătălin Buşoi, Florin Siclitaru, ambii de 22 ani, Daniel Badiu, de 29 de ani şi Şadi Gsunaimat, de 23 de ani, toţi din Craiova, s-au bătut anul trecut într-o garsonieră din cartierul Brazda lui Novac. Oamenii legii au stabilit că, cei opt tineri au dat o petrecere, după care s-au apucat la ceartă.

S-au baricadat în casă

Vecinii au sunat la poliţie şi la ambulanţă după ce au auzit ţipete în garsonieră. Tinerii nu au dat voie echipajul medical să intre în locuinţă. A fost nevoie de intervenţia oamenilor legii pentru a calma spiritele.  Victimele care au suferit leziuni uşoare au fost transportate la spital în cele din urmă la spital.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova. Marius şi Laurenţiu Pruţoiu, Daniel Badiu, Cătălin şi Ştefan Buşoi şi Florin Siclitaru sunt acuzaţi de săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, în timp ce şi Eduard Constantinescu şi Şadi Gsunaimat vor fi judecaţi pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi portul ilegal de armă albă. Dosarul a ajuns la Judecătoriei Craiova pentru soluţionare.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite