Fetiţa de un an şi şapte luni, care s-a înecat cu boabe de fasole, riscă să rămână cu sechele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mercedesa Anghel, fetiţa care ieri a ajuns la Spitalul Judeţean din Craiova, după ce s-a înecat cu două boabe de fasole, este în continuare internată la Secţia de Reanimare. Medicii spun că poate suferi pe viitor din cauză că nu a fost tratată la timp.

Doctorii spun că viaţa Mercedesei, nepoata lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, nu este în pericol. Copilul se află sub monitorizarea medicilor de la Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova.

Află AICI cum a ajuns fetiţa pe patul de spital:

Nepoata lui Bercea Mondial, care s-a înecat cu boabe de fasole, a fost pasată între spitale. Medicii nu au avut aparate să-i scoată fasolea din gât

A fost un caz extrem de dificil, pentru că fetiţa a stat în hipoxie, creierul a fost parţial oxigenat, şi pentru că intervenţia nu a fost realizată imediat. Copilul este în continuare sub monitorizarea medicilor de la Reanimare şi, în funcţie de evoluţia stării ei, va fi externată. La acest moment nu putem preciza cu exactitate, însă este posibil să aibă probleme medicale şi pe viitor, cum ar fi o convulsie”, a declarat dr. Cristiana Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Nr. 1 din Craiova.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite