Craiova: Fetiţa care şi-a ucis bunicul se răzbună acum pe şcoală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Profesorii de la Şcoala din Amărăştii de Sus, unde învaţă Ana Maria Stoica, (de 14 ani), care şi-a omorât bunicul cu o lovitură de cuţit, spun că fata are rezultate tot mai mici la învăţătură şi le e teamă să nu clacheze.

Cadrele didactice povestesc faptul că adolescenta nu-şi mai dă interesul pentru studiu, ca înainte. „Le-am dat o lucrare de control cu trei subiecte, dintre care două cu teorie şi o problemă. Ana a făcut de nota şase. Înainte de a avea loc acest incident, era de nota 8-9. A decăzut. Sper să îşi revină“, a afirmat Nicolae Iordache, profesor de fizică.

Tragedia s-a petrecut seara

În urmă cu două săptămâni, un bărbat din Amărăştii de Sus s-a îmbătat, spun vecinii, după care a luat-o la bătaie pe Jana, soţia sa. Ana Maria, nepoata celor doi, a intervenit în apărarea bunicii, care zăcea lovită, la pământ. Atunci a luat un cuţit din bucătărie şi l-a lovit pe bătrân, o singură dată, în spate. Gestul i-a fost fatal victimei, care a decedat.

Rămâi pe craiova.adevarul.ro pentru a afla ce părere au părinţii elevilor din Amărăşti despre faptul că odraslele lor stau în aceeaşi clasă cu un copil care a luiat viaţa unui om.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite