Fertilizare in vitro la o clinică particulară din Bănie. Medicul care deţine unitatea, acuzat de un craiovean de malpraxis, în cazul morţii unei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministerul Sănătăţii Publice a aprobat ca o clinică particulară din Craiova să fie inclusă pe lista unităţilor din România admise în programul naţional de fertilizare in vitro şi embriotransfer (FIV/ET). Pe numele medicului care deţine clinica a fost depusă la Colegiul Medicilor din Dolj o sesizare, într-un caz de acuzaţie de malpraxis.

Potrivit site-ului Ministerului Sănătăţii Publice, începând din acest an SC HIT MED SRL Craiova a fost aprobată pentru a fi inclusă pe lista unităţilor prin care se derulează programul naţional de fertilizare şi embriotransfer (FIV/ET). Clinica este deţinută de medicul ginecolog de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Cristian Văduva. "SC HIT MED SRL. Da, este clinica mea", a confirmat pentru Adevărul doctorul Cristian Văduva.

Pe numele medicului Cristian Văduva a fost depusă la Colegiul Medicilor din Dolj o sesizare, făcută de către un craiovean care îl acuză pe doctor de malpraxis. "Anul trecut, soţia mea a fost asistată pe toată perioada sarcinii dar şi la naştere de doctorul Cristian Văduva. A murit la scurt timp după ce a născut. Am depus sesizare la Colegiul Medicilor cu acuzaţia de malpraxis. Până acum, nu s-a rezolvat nimic", a declarat Doru Vărzaru, cel care a depus sesizarea. Soţia acestuia a fost baschetbalistă în Divizia A la echipe din Craiova, Râmnicu Vâlcea şi Galaţi. Cu privire la aceste acuzaţii, doctorul Văduva a declarat la acel moment că nu are nicio vină în acest caz.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite