IMAGINI ŞOCANTE Femeia surdo-mută, care a dormit o săptămână lângă soţul mort, băgată în portbagaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
După ce a fost consultată, femeia surdo-mută a fost pusă în portbagaj.
După ce a fost consultată, femeia surdo-mută a fost pusă în portbagaj.

Ioana Mărineanu, craioveanca de 62 de ani care ieri a fost găsită în aceeaşi încăpere cu bărbatul mort de şapte zile, a fost transportată în portbagaj către comuna unde locuieşte unul dintre băieţi.

Femeia, care ieri a fost descoperită de către copil în apartament, într-o mizerie groaznică, unde se afla şi trupul neînsufleţit al soţului, a fost ieri pusă de către rude în portbagajul maşinii, pentru a fi dusă în comuna doljeană Castranova.

Craiova

Apropiaţii au spus că femeia nu avea loc pe bancheta din spate a autovehicului, din cauza greutăţii, şi de aceea au băgat-o în portbagaj.

Craiova

Rudele au mutat-o din apartamentul unde aceasta a locuit o săptămână cu bărbatul mort.  

image

"Nu o mai lăsăm aici, că n-ar mai scăpa, o ducem la Castranova. Trebuie să dezinfectăm în apartament, că n-ai cum să stai. Nu ştiu cum o fi rezistat în condiţiile astea. Cred că a mâncat, că i-am lăsat aici destul mâncare gătită. Bine, că s-o fi şi stricat, că n-am mai venit aici de o săptămână. Dar nu ne-am dat seama că e ceva în neregulă, doar că nu ne mai răspundea", ne-a spus nora Ioanei Mărineanu (foto jos).

Craiova

Asistenta care ieri a consultat-o pe femeia surdo-mută a spus că aceasta nu are nevoie de îngrijiri medicale, că tensiunea este normală şi că trebuie să îi fie asigurată curăţenia şi o alimentaţie adecvată.

Craiova

După ce au auzit îndrumările asistentei, apropiaţii acesteia au pus-o în maşină şi au dus-o la ţară, "că acolo e aer curat şi are de toate", a adăugat nora oltencei surdo-mută care, de câţiva ani, nu-şi mai poate mişca nici măcar picioarele. 

După ce a fost consultată, femeia surdo-mută a fost pusă în portbagaj.

Nicolae Mărineanu (62 de ani) a fost găsit ieri mort în apartament. Trupul neînsufleţit, descoperit chiar de fiul său, a fost dus la morgă, pentru autopsie. Medicii spun că bărbatul, care avea acelaşi handicap, a suferit un infarct în urmă cu o săptămână.

image

Foto: Gabriela Popescu

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite