VIDEO Fără permis, a alimentat maşina într-o benzinărie şi a fugit fără să plătească

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri din Dolj, A.Sorinel, de 31 de ani şi S.Daniel, de 26 de ani, ambii din comuna Fărcaş, au fugit fără să plătească, după ce au făcut plinul autoturismului condus de cel dintâi într-o benzinărie din Craiova.

Întreaga poveste, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri, pe strada Petre Ispirescu. Cei doi au fost depistaţi de o echipă de siguranţă publică formată din poliţişti ai Secţiei 3 Poliţie şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile Craiova, care se aflau în patrulare pe strada Petre Ispirescu din Craiova. Azi –noapte, în jurul orei 2, autoturismul care circula pe sensul de mers dinspre Calea Bucureşti către strada Dezrobirii a ignorant indicatorul “Accesul Interzis”, iar la vederea poliţiştilor conducătorul auto a accelerat.

Imediat, s-a procedat la urmărirea autoturismului până pe strada Dezrobirii, iar la intersecţia cu strada Rampei, conducătorul auto a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un şanţ. Astfel, au fost identificaţi cei doi. Din verificările efectuate a rezultat însă faptul că A.Sorinel nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie şi fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma cercetărilor s-a stabilit faptul că în aceeaşi noapte, în jurul orei 01.30, conducătorul auto a alimentat autoturismul într-o staţie de furnizare a produselor petroliere fără să plătească. În cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda  permis de conducere, sub influenţa băuturilor alcoolice şi furt calificat.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe craiova@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Craiova, click pe poza de mai jos:

cap ziar ads
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite