Familia tânărului tratat de TBC a cerut încă o dată actele medicale ale bolnavului care a murit. Află ce răspuns a primit de la conducerea Spitalului de Boli Infecţioase!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia tânărului care a decedat după ce a fost tratat de TBC la Spitalul de Boli Infecţioase a înaintat pentru a doua oară o adresă conducerii unităţii, cerând fişele medicale ale bolnavului. Solicitarea nu i-a fost aprobată.

În schimb, în răspunsul primit de familia lui Sorin Ovidiu Frăţilă, tânărul care a decedat după ce mai mult de o lună a fost tratat de TBC, scrie că membrii familiei trebuie să facă dovada faptului că sunt unicii moştenitori ai lui Sorin. În această dimineaţă, părinţii lui Sorin au luat drumul Primăriei, s-au plimbat apoi pe la notariat, ca să obţină un document care să demonstreze că sunt unicii moştenitori ai fiului lor.

Cristina Ţucă, sora lui Sorin, a mai depus o astfel de solicitare directorului spitalului prin care cerea copie după fişele, buletinele de analize şi foaia de observaţie. Sora tânărului a primit un răspuns în care i s-a precizat că aceste acte se eliberează doar la cererea scrisă "a instituţiilor abilitate de drept".

Deces fără explicaţii

Sorin Ovidiu Frăţilă, de 31 de ani, din Galicea Mare, a fost internat la 1 aprilie la Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş", fiind diagnosticat cu tuberculoză. După o lună şi jumătate de spitalizare, tânărului i s-a făcut rău şi a fost transportat cu SMURD-ul la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, unde a murit. Medicul Lucian Ioncică, cel care l-a tratat pe bolnav de TBC, fost manager şi director adjunct al spitalului, a spus că va face declaraţii zilele următoare.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite