FOTO EXCLUSIV / Costea, de la spital la bal. Cuplul Florin - Ada Nechita, atracţia petrecerii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La nunta lui Ovidiu Dănănae a fost prezent şi golgheterul Universităţii Craiova, revenit de la clinica de recuperare din Olanda. Florin Costea a venit însoţit de frumoasa Ada Nechita, extrema Oltchimului aflându-se printre atracţiile petrecerii de aseară.

Fundaşul dreapta al Universităţii Craiova şi al echipei naţionale, Ovidiu Dănănae, s-a căsătorit ieri, în Bănie, cu aleasa inimii sale Andra.

Naşi au fost Florin şi Irina Şoavă, fostul fotbalist al Ştiinţei primind o învoire de trei zile de la actualul său club Arsenal Kiev pentru a putea fi alături de proaspăta familie Dănănae.

Sunt foarte fericit, trec prin clipe foarte frumoase care sper să dureze cât mai mult. Am semnat cu ochii închişi un contract pe viaţă, cel mai important pentru mine“, a spus fundaşul de 25 de ani.

Naşul Şoavă i-a dat repede un sfat proaspătului fin: „Să fie serios şi să aibă grijă de cel mai important dar de la Dumnezeu, şi anume familia“.

image

Lui Ovidiu îi mai urez să joace cât mai bine la Universitatea şi la echipa naţională pentru a ajunge la o echipă mare din Europa“, a adăugat Florin.

La rândul ei, naşa Irina Şoavă le-a urat tinerilor căsătoriţi să facă mulţi copii, „dacă se poate cât o echipă de fotbal“, şi le-a amintit că în casă cântă cocoşul: „Sper să urmeze modelul nostru şi să cânte cocoşul şi la ei în casă“.

image

Cu siguranţă aşa va fi. Iar, în ceea ce priveşte copiii, nu contează câţi vor fi, cel mai important e să fie sănătoşi“, a răspuns Ovidiu, aprobat imediat de frumoasa lui soţie.

Ada Nechita: „Mă simt ca acasă“

La nuntă au venit aproape toţi componenţii Ştiinţei, în frunte cu antrenorul Aurel Ţicleanu.

image

Petrecerea a început o dată cu Supercupa României, însă niciun invitat nu a stat cu ochii pe duelul dintre CFR Cluj şi Unirea Urziceni, câştigat până la urmă de ardeleni, la penaltiuri, cu 4-2 (2-2 după 120 de minute).

image

Este timp să-i studiem pe cei de la CFR toată săptămâna. Dar, la ce vână avem în noi şi ce ambiţie, parcă nici nu mai e nevoie să-i vedem“, susţineau aseară câţiva jucători ai Universităţii.

Invitatul special a fost Florin Costea, sosit din Olanda, unde se reface după operaţia de la genunchi. Golgheterul alb-albaştrilor a venit însoţit de prietena sa Ada Nechita.

image

Mă simt ca acasă aici, atmosfera este plăcută, ne distrăm bine. Este anul nunţilor, am avut şi la Oltchim fete care s-au căsătorit“, a spus extrema campioanei României la handbal.

image

Nu cred că eu sunt invitatul numărul 1, dar Ovidiu este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei şi nu puteam să lipsesc de la nunta lui. Nu mă gândesc acum să-i calc pe urme, important pentru mine este să revin cât mai repede pe teren“, a precizat Florin Costea, care a menţionat că se simte bine, că a început alergările şi că sunt şanse să joace pe finalul turului.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite