Craiova: VIDEO /FOTO/ Şmecherii cu bolizi opriţi în trafic şi sancţionaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Controlul a avut loc în toate zonele oraşului
Controlul a avut loc în toate zonele oraşului

Silvian Filoti zis şi „Fulguţă“, unul din liderii ţiganilor din Craiova a fost sancţionat în trafic de oamenii legii de două ori în aceaşi zi.

Timp de trei zile Craiova a fost împânzită de peste 1700 de poliţişti şi jandarmi. Au fost aduse efective şi din Vâlcea, Gorj şi Olt. Oamenii legii au oprit în trafic bolizi de sute de mii de euro. Tinerii şmecheri, care cred că pot încălca legea au fost aspru sancţionaţi. Unii au fost puşi chiar în faţa poliţiştilor să dea jos folia negară pusă pe geamuri. „ Ce am făcut rău ? Pe ăia care trec pe roşu sau nu au permis de conducere nu îi vede nimeni. M-au pus pe mine acum să îmi dau jos folia“, a spus un şofer.

image

„ Fulguţă“ sancţionat de două ori

Silvian Filoti zis şi „Fulguţă“ a fost sancţionat ieri, chiar de la primele ore ale dimineţii  pentru că nu purta centura de siguranţă în trafic, iar la câteva ore a fost amndat pentru că nu a putut prezenta poliţiştilor toate documentele. Liderul ţiganilor a plecat acasă după acte şi aşa a reuşit să le prezinte oamenilor legii. „ Poliţiştii au legitimat 4422 de persoane, au ridicat 50 de permise, au întocmit 16 dosare penale pentru furt, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda  permis, dar şi pentru port de armă albă ilegal. Au fost aplicate 1456 de amenzi în valoare de aproximativ 160.000 lei. Au fost efectuate controale în toate zonele oraşului, inclusiv în Lunca Jiului.“ , a spus Amelia Căprărin, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

image

Ministrul Internelor, Traian Igaş a venit la Craiova chiar în ziua în care Andrei Goreci a fost ucis cu două lovituri de cuţit de Rommel Voicu. Igaş a declarat atunci că infracţionalitatea în judeţul Dolj a crescut în ultimele nouă luni cu 6%.

image

Poliţiştii din alte oraşe au venit la Craiova

Nu este primul control, care are loc la Craiova unde poliţişti din Vâlcea, Gorj şi Olt au fost chemaţi să fie prezenţi la acţiune. „Oamenii legii şi-au făcut datoria, iar toţi cei care fost prinşi că au încălcat legea au fost aspru sancţionaţi. De la şoferi până la hoţii din locuinţe, toţi au avut de suferit. “,a mai spus Amelia Căprărin, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.  

image
image
image
Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite