Craiova: Eugen Neagoe cheamă Ştiinţa la judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Încă antrenorul Universităţii Craiova, „Geană“ a depus memoriu la comisiile din cadrul LPF pentru a-şi primi banii din contract. Astfel, până să-l aducă pe Wotte, patronul Adrian Mititelu trebuie să ajungă la un acord cu Eugen Neagoe privind rezilierea angajamentului.

Olandezul Mark Wotte, favorit să preia banca tehnică a Ştiinţei, nu a mai sosit aseară în Bănie, dar va ajunge în aceste zile, cel mai târziu vineri. Tehnicianul este aşteptat să vină la o ultimă rundă de discuţii cu patronul Adrian Mititelu, iar apoi să-şi pună semnătura pe contract, dacă se va ajunge la o înţelegere.

Până atunci însă, Mititelu trebuie să rezolve problema cu Eugen Neagoe, antrenorul pus pe liber la finalul turului. Pentru că nu şi-a primit banii din contract, „Geană“ a apelat la comisiile abilitate din cadrul LPF, după ce nu a reuşit să-şi rezilieze angajamentul pe cale amiabilă.

Dacă-l demite, Mititelu trebuie să-i plătească tot contractul, care este scadent în vară, adică aproape 100.000 de euro. „Neagoe ar fi trebuit să depună memoriu la Şcoala Federală de Antrenori, la care să ataşeze şi clasamentul turului, cu Universitatea pe locul 14!“, a fost reacţia finanţatorului oltean.

Universitatea Craiova se mai află în proces cu alţi trei foşti antrenori, Daniel Mogoşanu (la comisiile LPF), Nicolo Napoli şi Ştefan Crişan (la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne).

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite