Craiova: Eşecuri la un singur coş pentru echipele de baschet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Baschetbaliştii Craiovei nu fac faţă momentan primei ligi
Baschetbaliştii Craiovei nu fac faţă momentan primei ligi

Ghionion teribil pentru formaţiile din Bănie, care au cedat în partidele de ieri deşi au evoluat foarte bine. Fetele au fost învinse acasă de BC Alexandria cu 57-54, iar băieţii au pierdut la Dinamo cu 60-58.


Partida de la Craiova a început bine pentru gazde, care au câştigat primul sfert cu 18-7. Sfertul al doilea a fost mai echilibrat, însă tot oltencele au ieşit în avantaj: 15-13. La fel s-a jucat şi sfertul al treilea şi chiar dacă adversarele au terminat cu avantaj de două puncte (21-19), nimeni nu prevestea dezastrul din ultima manşă. În cele zece minute elevele lui Liviu Manea au reuşit un singur coş, iar adversarele au marcat 16 puncte. Astfel, sportivele din Teleorman s-au bucurat la finala, câştigând in extremis acest joc.

În Capitală, baschetbaliştii craioveni au pus probleme serioase dinamoviştilor, însă nu au reuşit să se impună. Primul sfert a fost al oaspeţilor (18-14), iar în al doilea gazdele au revenit: 20-15. După pauză „câinii roşii“ au ieşit mai motivaţi şi şi-au mărit diferenţa la cinci puncte. În ultima parte elevii pregătiţi Paul Nicolae au încercat să întoarcă soarta partidei, însă nu au reuşit.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite