Craiova: Elevul lovit de profesoară ar putea fi sancţionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru se teme acum ca acum ca profesoara îi poate face rău din nou
Alexandru se teme acum ca acum ca profesoara îi poate face rău din nou

În şedinţa consiliului profesoral se va hotărî cum va fi pedepsită profesoara violentă, însă nu este exclus ca şi elevul din clasa a V-a să suporte consecinţe.

Conducerea Şcolii Generale Nr. 30 va decide mâine dimineaţă comisia care va analiza cazul profesoarei care l-a lovit pe un elev din clasa a V-a pentru că îi lovise maşina proprie cu un bulgăre de zăpadă. Ana Negrini a recunoscut că nu o ştia prea bine acel cadru didactic, fiind pentru prima oară suplinitoare la şcoala din Craioviţa Nouă. „Cu siguranţă va fi sancţionată, însă nu putem spune exact în ce fel. Există mai mulţi paşi pe care trebuie să îi urmăm şi după aceea vom acorda sancţiunea pe care o merită. Sinceră să fiu, nu o cunosc prea bine pe acea profesoară, fiind în primul an la noi. Până acum nu s-a comportat ciudat“, a spus în această dimineaţă directorul şcolii, Ana Negrini.


Surse din cadrul instituţiei susţin că şi elevul agresat ar putea fi sancţionat pentru atitudine necorespunzătoare, lovind maşina profesoarei cu bulgări de zăpadă. Se pare că Simona Blându avusese de curând un deces în familie, sora sa fiind în comă de mai mult timp.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite