Craiova: Elevii de la „Matei Basarab“ au făcut paradă în haine confecţionate din saci, hârtii şi cartoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La paradă li s-au alăturat şi prichindeii Grădiniţei 50, care s-au transformat în personaje de poveste, de la prinţese, la războinici.

Evenimentul a fost organizat în aer liber, în curtea Grupului Şcolar Matei basarab, cu ocazia Simpozionului naţional, cu participare internaţională „Eco-Europa prin Programul mondial Eco-Şcoală“. Copiii au fost aplaudaţi de un public format din profesori, inspectori şcolari, membri ai asociaţiilor de protecţie a mediului.

image


Primele au intrat în scenă elevele din echipa de dans sportiv a şcolii, premiate la concursurile de profil din ţară. A urmat parada costumelor realizate din materiale reciclabile.

image

Copiii şi profesorii care i-au ajutat au valorificat tot ce le-a căzut în mână, de la PET-uri, pahare de platic, hârtii, saci, cartoane de ouă, dopuri.

image
image
image


Prezentarea lucrărilor simpozionului, inclusiv cele ale partenerilor străini din Portugalia, Franţa, Letonia şi workshop-ul „refoloseşte şi creează verde“, la care au participat din mai multe şcoli craiovene, au completat agenda simpozionului.

image
Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite