Craiova: Elevii, terorizaţi cu taxa de protecţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Droguri fabricate şi vândute în toaleta şcolii nu este singura preocupare a unora dintre elevii craioveni. Ameninţările cu cuţitul pentru taxa de protecţie pare să fi devenit una din principalele priorităţi. Atât dascălii cât şi autorităţile competente privesc neputincioase la extinderea unui fenomen ce zilnic ia amploare.

Citeşte şi: Craiova: VIDEO: Bătăile din şcoli, postate de elevi pe YouTube

O mămică, sub protecţia anonimatului, ne-a dezvăluit cum fiul ei, elev în clasa a X-a la un liceu din Craiova, a fost ameninţat cu cuţitul de un grup de indivizi, chiar în curtea instituţiei de învăţământ dacă nu plăteşte taxă de protecţie.

„Când am aflat că a fost ameninţat dacă nu le dă bani, am crezut că înnebunesc. Mi s-a plâns acasă că doi elevi mai mari i-au cerut bani ca să nu-i facă vreun rău. Nu a vrut să le dea. A doua zi, cei doi şi-au adus nişte prieteni din oraş şi l-au prins lângă terenul de sport. I-au arătat un cuţit, iar fiul meu s-a speriat atât de tare că nu s-a opus”, a afirmat mama elevului.

Stai pe craiova.adevarul.ro pentru a afla care sunt instituţiile de învăţământ nominalizate de elevi, ca fiind „rău famate”.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite