Eleganţă şi fast pentru Revelion, la restaurantele din Bănie. Vezi în ce săli luxoase vor dansa craiovenii la noapte!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aşa arată sala unui restaurant unde craiovenii vor servi masa la trecerea dintre ani!
Aşa arată sala unui restaurant unde craiovenii vor servi masa la trecerea dintre ani!

Pentru 200 lei, oltenii vor servi preparate din peşte, meniuri tradiţionale din carne de porc şi tort de ciocolată. La restaurante se va asculta muzică veche, dar şi melodii în vogă. Manelele sunt tăiate de pe lista artiştilor.

La restaurantele din Craiova nu se mai fac astăzi rezervări. Angajaţii lucrează la foc continuu, de azi-dimineaţă, au curăţat veselele şi s-au pus la preparat meniuri.

image

Mesele au fost decorate iar bucătarii se între acum în pregătirea celor mai gustoase fripturi şi prăjituri.

image

La Hotel Green House, craiovenii  vor avea pe masă aperitiv, file de peşte rulat cu lămâie, asezonat cu rizzoto cu ciuperci şi legume proaspete, piept de pui cu legume sote, friptură de porc la tavă  în sos Madera, cu salată de varză albă murată şi cartofi ţărăneşti. Ca desert, invitaţii vor primi tort de cicolată şi fructe.

Aşa arată sala unui restaurant unde craiovenii vor servi masa la trecerea dintre ani!


Reducere la jumătate, pentru copii


Atmosfera va fi întreţinută de Laurenţiu Petrache şi formaţia Radical, se vor organiza concursuri, karaoke iar organizatorii promit multe alte surprize. La „Euphoria”, copiii însoţiţi beneficiază de o reducere de 50%, din preţul unui loc, 200 lei, care este şi taxa la restaurantul Sydney.

image

Printre artiştii invitaţi la localurile din Craiova se numără George Udilă, Simona Zamfir şi Livia Celea, Cătălin de la Alexandria, Paul Negoiţă Band şi Marcela Fota. Organizatorii spun că au lăsat deoparte manelele şi au ales alte genuri muzicale şi chiar muzică din anii ’80. Pentru miezul nopţii, craiovenii vor avea parte de focuri de artificii.  



Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite