EXCLUSIV / Mihai Costea are doar o contuzie şi va merge la naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentarea atacantului Universităţii Craiova din meciul cu „U“ Cluj nu este gravă. Mihai Costea are doar o contuzie la gleznă şi va da curs convocării la naţionala de tineret.

Jocul de aseară (3-0 cu „U“ Cluj) a avut şi un moment nefericit pentru Craiova.

Mihai Costea a fost lovit de Buhuş în minutul 10 şi nu a mai putut continua partida. Atacantul oltean a acuzat o lovitură deasupra gleznei şi a părăsit terenul afectat, cu gândul că ar putea rata „dubla“ cu Anglia, din barajul pentru CE de tineret.

Jucătorul a efectuat astăzi un control medical amănunţit, iar rezultatul a ieşit bine pentru el. Costea nu are decât o contuzie şi va avea nevoie doar de câteva zile de repaus, el dând astfel curs convocării la naţionala Under 21.

I-am spus de aseară că nu este ceva grav, pentru că văzusem ce s-a întâmplat. El era însă foarte speriat, îl şi durea glezna şi se gândea să nu fie vreo fractură sau o fisură de maleolă. Din fericire, după controlul de astăzi s-a văzut că nu are decât o contuzie. Medicul mi-a spus că va trebuie să ia doar câteva zile de pauză, astfel că va merge la naţională“, a precizat antrenorul principal al Ştiinţei, Eugen Neagoe.

„Nu ştiu dacă va putea juca în primul meci cu Anglia, dar pentru retur sigur va fi apt sută la sută. Este un lucru bun şi pentru noi şi pentru el“, a adăugat „Geană“. 

Mihai Costea este un jucător important al naţionalei de tineret şi am nevoie de el, mai ales că nu avem un fond prea mare de fotbalişti în acest moment“, a spus şi Emil Săndoi, selecţionerul reprezentativei Under 21 a României.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite