EXCLUSIV / Găman, cinci ani la Timişoara!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul craiovean Irinel Găman, fratele fundaşului Universităţii, Valerică Găman, a ajuns la un acord cu FC Timişoara, echipă cu care a semnat un contract pe cinci ani.

Irinel Găman, fratele mijlociu al lui Valerică, s-a aflat în probe la gruparea de pe Bega timp de o săptămână şi i-a convins pe tehnicienii de la FC Timişoara că merită să primească şansa pe care nu a avut-o la Craiova.

Irinel Găman a debutat în Liga 1 la 19 ani, într-un meci pierdut de Universitatea la Arad, cu UTA. În 2008, mijlocaşul a fost cedat sub formă de împrumut la CSM Râmnicu Vâlcea, de unde a fost dat afară cu scandal la sfârşitul anului trecut, în urma unei altercaţii cu medicul echipei.

De atunci, Irinel a jucat la Primăvara Craiova, echipa satelit a Ştiinţei, iar în această vară a mai dat probe şi la Gaz Metan CFR Craiova.

Găman nu va face parte din lotul pe care Timişoara îl va deplasa astăzi la Craiova pentru meciul de mâine seară cu Universitatea, ci se va pregăti cu echipa a doua până când antrenorul Petrovici îl va chema la prima echipă.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite