Craiova: EXCLUSIV: Anchetă la spital pentru medicul acuzat că ar fi ucis o tânără

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Severin a început o anchetă internă care-l vizează pe medicul Marian Galbenu, de la Maternitate. Familia fetei care a murit la Spitalul Nr. 1 din Craiova, după ce doctorul Galbenu i-a făcut un chiuretaj, spune că ginecologul a omorât-o.

Reprezentanţii unităţii medicale au anunţat că rezultatele vor apărea în curând. „Ancheta este în derulare, se va finaliza după ce vor veni şi rezultatele expertizei medico-legale, fără de care nu ne putem pronunţa în acest caz“, a declarat dr. Constantin Păsărin, directorul medical de la SJU Severin.

O fetiţă a rămas fără mamă

Amintim că o tânără de 18 ani din judeţul Mehedinţi a murit marţi seară, la Spitalul Judeţean din Craiova, după o întrerupere de sarcină făcută în Severin. Lucia Talegă, tânăra care a murit, a lăsat orfan de mamă un copil de un an şi opt luni.

Ieri a fost depusă o plângere la Parchet şi una la Colegiul Medicilor, împotriva dr. Galbenu, care a ocupat şi  funcţia de  preşedinte al Camerei Federative a Medicilor din Mehedinţi.

Rămâi pe craiova.adevarul.ro pentru a afla poveştile altor paciente care îl acuză pe doctor de neglijenţă în serviciu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite