Craiova: Dublu eşec la volei pentru echipele din Bănie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Voleibaliştii craioveni au luptat până la ultima minge
Voleibaliştii craioveni au luptat până la ultima minge

Sportivii de la SCM „U“ au pierdut în partidele de ieri, deşi au evoluat bine. Băieţii au pierdut cu 3-1 în faţa echipei Ştiinţa Explorări Baia Mare, iar fetele au clacat în favoarea ocupantei locului secund, Tomis Constanţa.

Primele trei seturi ale băieţilor au fost echilibrate. În manşa întâi oaspeţii s-au impus cu 25-19. Gazdele au restabilit egalitatea (25-21), însă adversarii şi-au adjudecat următoarele seturi cu 25-21 şi 25-12. „Un meci pe care l-am pregătit bine. Ne-am dorit să facem un joc mare, dar n-am reuşit decât până spre finalul setului trei“, a declarat tehnicianul Dănuţ Pascu.

În schimb, fetele au avut un joc mult mai echilibrat deşi a durat tot patru seturi. Primul set a revenit oltencelor cu 25-22. Adversarele şi-au revnit în următoarele pe care le-au câştigat cu 25-19, 25-23 şi 33-31. „Un meci bun pentru noi, dar din păcate am făcut din nou un meci mare cu una dintre echipele de top ale campionatului şi nu ne-am impus. Sunt mulţumit de cum s-au prezentat fetele la acest joc şi chiar de modul cum au abordat startul meciului unde au dovedit că nu au trac în faţa echipelor considerate mari“, a spus antrenorul Petrică Stancu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite