Craiova: Drumuri închise şi zeci de maşini blocate în nămeţi. Peste 120 de persoane dârdăie de frig pe câmp

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe drumuri judeţene şi comunale din judeţul Dolj rămân în continuare închise. Peste 40 de autovehicule în care se află circa 120 de persoane, care intenţionează să meargă spre localităţile Moţăţei şi Unirea, au rămas blocate pe DJ 561 A.

La această oră zece drumuri sunt închise circulaţiei, iar peste 150 de persoane au primit cazare din partea autorităţilor locale după ce autovehiculele în care se aflau au rămas înzăpezite în noaptea de duminică spre luni.

Cele mai mari probleme se înregistrează pe drumurile din sudul judeţulu. Am solicitat încă de azi-noapte să se intervină cu toate utilajele. În comuna Terpeziţia, s-a aglomerat foarte tare drumul, iar utilajele intervin cu mare greutate”, a declarat prefectul de Dolj, Eugen Georgescu.


În acest moment cea mai gravă situaţie se regăseşte în comuna Moţăţei. Aici, zeci de autovehicule sunt încă blocate. Echipele de intervenţie se află la faţa locului şi încearcă să scoată maşinile dintre nămeţi. Pe DN 56, la intersecţia cu DJ 561 A se află aproximativ 40 de autovehicule, în care se află circa 120 de persoane, care intenţionează să meargă spre localităţile Moţăţei şi Unirea, însă, momentan, DJ 561 A este înzăpezit şi nu s-a permis accesul autovehiculelor, pentru a nu rămâne blocate.


“Pe respectivul sector de drum se acţionează cu o autofreză, urmând ca, în momentul în care drumul va fi practicabil în condiţii de siguranţă, să se permită accesul autovehiculelor menţionate mai sus”, a declarat comisar Adrian Căpraru.

SITUAŢIA  STĂRII  DRUMURILOR  ÎN  JUDEŢUL  DOLJ

Potrivit unei monitorizări a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj situaţia drumurilor în Dolj, la ora 15.00, era următoarea:
-    DJ 561 A Pleniţa – Unirea – deblocat – se circulă în condiţii de iarnă;
-    DJ 552 A Perişor – Cetăţuia – deblocat;
-    DJ 552 A Cioroiaşi – Cioroiul Nou – deblocat;
-    DC 17 Radovan – Târnava – deblocat;
-    DJ 561 D Băileşti – Rastul Nou – deblocat – se circulă pe un fir.
Următoarele tronsoane de drum sunt încă blocate:
-    DJ 561 B Segarcea – Drănic – se acţionează cu o autofreză;
-    DJ 552 Vârtop – Sălcuţa – se acţionează cu o autofreză;
-    DJ 561 D Vârtop – Cornu – blocat;
-    DJ 561 D Maglavit – Poiana Mare – blocat;
-    DJ 1 Galicea Mare – Izvoare – blocat.





Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite