Craiova: Drumul Craiova-Filiaşi a fost blocat degeaba patru ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cauza unui TIR care s-a răsturnat acum trei zile în şanţ, toţi şoferii care au circulat azi-noapte, între orele 1.00 şi 5.00, dinspre Craiova spre Filiaşi au trebuit să ocolească mai bine de 40 de kilometri.

Conducătorii auto au declarat că nu este normal ca ei să facă atâţia kilometri în plus. „Noi trebuie să ajungem acasă, chiar la ieşire din Filiaşi. Acum trebuie să străbatem încă nu ştiu câţi kilometri.Nimeni nu a anunţat că se va face o astfel de operaţiune“, a declarat Ion Traşcă, şofer.

S-a lucrat în condiţii grele

Angajaţii de la drumuri au încercat să repună TIR-ul pe roţi cu ajutorul unei macarale. Operaţiunea a fost dificilă, fiind nevoie să se aducă mai multe frânghii pentru a duce acţiunea la bun sfârşit. „ Nu ştim dacă vom reuşi
să terminăm totul aşa cum ne-am propus, în trei ore. Este destul de greu, ţinând cont că TIR-ul s-a răsturnat  în şanţ şi a rămas înţepenit acolo“, a declarat un angajat de la drumuri.

TIR-ul a ajuns în şanţ după un accident

Pe 3 ianuarie, şoferul unui Volkswagen a pierdut controlul maşinii, a derapat şi a intrat în coliziune cu un TIR, ambele autoturisme ajungând în câmp. În urma impactului, conducătorul maşinii nemţeşti a decedat pe loc. „Noi trebuie să asigurăm zona, ca nu cumva să se întâmple o nenorocire. Traficul a fost deviat pe o rută ocolitoare“, a declarat Lucian Călmuc, de la Poliţia Rutieră Dolj.

În această dimineaţă traficul a fost reluat, circulându-se normal. TIR-ul însă nu a putut fi ridicat, urmând ca în această noapte, după ora 24.00, drumarii să reia operaţiunea.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite