Craiova: Două pomeni, pentru sufletul fetei împuşcate în cap de fiul poliţistului Dinu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atât familia tânărului acuzat că a împuşcat-o în cap cât şi familia fetei au făcut pomeni, una la Brabova şi alta la Celaru, locul unde tânăra a crescut, la un an de la moartea Alexandrei.

Rudele Alexandrei au venit de la primele ore ale ale zilei la biserica din Celaru, ca să aprindă o lumânare şi să se roage pentru sufletul fetei care a fost împuşcată anul trecut. După slujba de pomenire, apropiaţii şi părinţii Alexandrei au împărţit de-ale gurii şi au pornit înspre casă, pentru a întinde masa în curtea casei. Maria Iancu, mama Alexandrei, a trecut pe la colegele fiicei, înainte de a aranja farfuriile pe masă, pentru a le chema la pomană. „Facem o masă mai restrânsă, cu cei care au iubit-o şi care i-au fost aproape”, ne-a explicat Mihai Iancu, tatăl. Cei prezenţi azi-dimineaţă la pomană s-au recules, au vorbit despre Alexandra tot timpul şi au plâns încontinuu.

Pomană în familia lui Ionuţ

Şi familia Dinu a făcut astăzi pomană pentru Alexandra, la Brabova, unde au rude. „Am mers la biserică, am împărţit familiei şi la spital, unde lucrează soţia, dar şi la Brabova. Vom face pomeni până la şapte ani”, a spus Nelu Dinu, tatăl lui Ionuţ, tânărul în mâna căruia s-a declanşat arma, când a murit Alexandra.

Alexandra Iancu (18 ani), din Celaru, a fost împuşcată mortal în vara anului trecut de Ionuţ Dinu (21 de ani), fiu de poliţist, şi fratele celei mai bune prietene. Tânărul a primit trei ani cu suspendare, pentru infracţiunea de omor din culpă.



Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite