Memoriu către preşedintele Traian Băsescu, în cazul morţii suspecte din Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia tânărului care a decedat în condiţii suspecte la Spitalul de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie "Victor Babeş" a trimis un memoriu preşedintelui României, Traian Băsescu.

Familia lui Sorin Ovidiu Frăţilă, tânărul care a decedat după ce a fost tratat săptămâni în şir de TBC, a trimis săptămâna trecută un memoriu preşedintelui României, Traian Băsescu, pe care îl roagă să se implice în soluţionarea acestui caz. În urmă cu două săptămâni, părinţii acestuia au apelat şi la ajutorul doctorului Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii Publice. "Am depus reclamaţii cu care sperăm sa reuşim să facem dreptate şi adevaratii vinovaţi să plătească, dar nu suntem siguri că vom rezolva ceva. Întrebarea este de ce nu a luat nimeni nicio măsură", i-a scris preşedintelui Doina Frăţilă, mama lui Sorin.

Dosar în cercetare

Sorin Frăţilă, de 31 de ani, a murit la Spitalul Judeţean de Urgenţă, după ce mai bine de o lună a fost tratat de tuberculoză la Spitalul de Boli Infecţioase. Familia tânărului a depus sesizări la mai multe instanţe, susţinând că doctorul Lucian Ioncică i-a pus un diagnostic greşit şi că cei care erau de gardă în noaptea când s-a petrecut tragedia nu s-au implicat suficient. Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova a demarat o anchetă în acest caz.



Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite