Dorit de Dinamo, Steaua şi CFR Cluj, David Lopes a ales Universitatea Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
David Lopes
David Lopes

Fundaşul brazilian de 28 de ani a semnat azi-noapte un contract pe două sezoane cu gruparea din Bănie, urmând să încaseze un salariu de 120.000 de euro pe an.

David Lopes a fost dorit în acestă vară de Steaua, CFR Cluj şi Dinamo, însă el a ajuns la Craiova. Jucătorul a aterizat aseară în Bănie şi a intrat la negocieri cu patronul Adrian Mititelu, acestea durând aproape patru ore.

Înţelegerea s-a parafat după miezul nopţii, iar David Lopes, venit din Segunda Division, de la Cordoba, va juca în următorii doi ani la Universitatea Craiova.

Sunt fericit că am ajuns în sfârşit în România. Craiova mi se pare că e o echipă frumoasă, am auzit numai lucruri bune despre. Sunt sigur că toţi de aici vor fi încântaţi de mine. Sper că cei de la Dinamo vor regreta că nu m-au luat când au avut ocazia“, au fost primele cuvinte ale lui Lopes la sosirea în România.

Universitatea este clubul care mi-a oferit şansa să joc. Am avut mai multe oferte, dar am ales Craiova. Tratativele cu Steaua şi Dinamo sunt istorie, sunt fericit că am ajuns aici. Îmi propun să joc cât mai bine, să ajut echipa, să dau maximum la fiecare meci şi să rămân alături de echipă indiferent de situaţie“, a mai spus David Lopes, după semnarea contractului cu Ştiinţa.

Brazilianul are însă şanse minime să joace în prima etapă, cu CFR Cluj, el fiind în urmă cu pregătirea, pentru că în ultima jumătate de an a evoluat doar câteva minute la Cordoba, deoarece nu a vrut să-şi prelungească înţelegerea care expira în această vară.

David Junior Lopes a mai jucat în cariera sa la formaţiile Clube Atletico Paranaense, FC Porto (unde l-a avut ca antrenor pe Jose Mourinho), Iraty Sport Club, NK Osijek, Terek Groznâi (unde a fost coleg cu Iliev) şi Cordoba CF.

Fundaşul care a împlinit 28 de ani în avionul spre Bucureşti poate juca atât în centrul apărării, dar şi în flancul stâng, acolo unde Universitatea este deficitară.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite