Craiova: Dorel Stoica vrea un post la clubul Universitatea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorel Stoica nu se desparte de însemnele Ştiinţei
Dorel Stoica nu se desparte de însemnele Ştiinţei

Pus pe liber de Universitatea Craiova, Dorel Stoica vrea să-şi găsească o echipă în străinătate, dar spune că se va întoarce la gruparea din Bănie.

La cei 31 de ani împliniţi astăzi, fundaşul oltean are planuri mari: „Dacă va apărea o ofertă bună atât pentru mine, cât şi pentru club, vom mai vedea. Dar eu cred că a venit momentul să plec, să joc la o echipă din străinătate“.

Stoica spune că este normal ca patronul Mititelu să dea drumul la unii jucători şi să caute alţii. „Atunci când nu sunt rezultate e normal ca patronul să găsească soluţii de redresare a echipei“, crede Dorel, care ar vrea, totuşi, să-şi încheie cariera la Craiova sau să ocupe, pe viitor, un post în cadrul clubului.

Nu am să uit că Universitatea m-a adus la cel mai mare nivel ca fotbalist. De aici am ajuns să fiu cunoscut şi să ating unele satisfacţii. De aceea voi reveni tot timpul cu cea mai mare plăcere la această echipă“, a spus Dorel Stoica.

Acesta a jucat cinci sezoane pentru Ştiinţa, dintre care unul în liga secundă, marcând zece goluri. Fundaşul are şi patru selecţii la echipa naţională şi un gol.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite