Craiova: Dorel Stoica s-a întors şi vrea să scape Ştiinţa de la retrogradare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorel Stoica nu va mai îmbrăca tricoul alb-albastru în retur
Dorel Stoica nu va mai îmbrăca tricoul alb-albastru în retur

Fostul căpitan al Universităţii, Dorel Stoica, a revenit în ţară, terminându-şi contractul cu formaţia Al Ettifaq.

Dorel Stoica a recunoscut că va fi alături de alb-albaştri în tentativa lor de a se salva de la retrogradare. „În ceea ce mă priveşte, sunt bine. Noi am terminat pe locul 9 şi am fost folosit de domnul Ion Marin în fiecare meci. Acum abia aştept să vin acasă, iar, din acel moment, am să încerc să fiu alături de echipă meci de meci, fie el în deplasare sau pe teren propriu. Din păcate, nu pot juca, dar, dacă s-ar găsi o portiţă în regulamente, până la finalul sezonului aş vrea să ajut Universitatea, pentru că Ştiinţa mi-a oferit prea multe“, a declarat Stoica.

Referindu-se la meciul care va începe în mai puţin de o oră, Dorel Stoica este convions că Universitatea va învinge pe Poli Iaşi. „Universitatea Craiova nu va mai retrograda niciodată. La Craiova este un lot prea bun ca să avem emoţii de genul ăsta. Sunt convins, chiar şi după începutul slab de retur. Mizez pe o victorie clară a Ştiinţei, deci 1 solist. Este mai puţin important cine înscrie, contează cele trei puncte. Le urez mult noroc băieţilor“, a mai spus Dorel Stoica pentru site-ul oficial al clubului.

Partida Universitatea Craiova - Poli Iaşi se va disputa astăzi, de la ora 13.30, şi va putea fi urmărită LIVETEXT şi FOTO pe craiova.adevarul.ro.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite