Craiova: Dorel Stoica este dorit în Franţa şi Turcia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorel Stoica, în tricoul naţionalei
Dorel Stoica, în tricoul naţionalei

Căpitanul Universităţii Craiova ar putea ajunge în campionatul din Hexagon, unde eşte aşteptat la probe de două echipe, dar are şi oferte din Turkcell Super Lig.

Pus pe liber de Ştiinţa, Dorel Stoica se poate transfera gratis la orice echipă doreşte, iar oportunităţile de a ajunge în străinătate au încept să apară. În aceste zile, francezii de la FC Nantes (locul 5 în liga secundă) au solicitat un DVD cu jucătorul de 31 de ani, „canarii“ urmând să ajungă în posesia lui săptămâna viitoare. În lupta pentru promovare, echipa la care a făcut furori Viorel Moldovan şi unde activează Claudiu Keşeru are nevoie de un mijlocaş defensiv experimentat, iar Stoica poate fi o soluţie.

Dacă vor considera că au nevoie de jucător, francezii îl vor chema pe Dorel rapid la tratative, având în vedere că pe 22 decembrie se întrerupe campionatul, urmând să se reia pe 15 ianuarie. Din Franţa, Stoica este dorit şi de o formaţie de primă ligă, aflată însă la retrogradare, el fiind cel care va decide.

Dorel Stoica mai are şi varianta Turcia, Sivasspor şi Ankaraspor avându-l şi ele pe listă pe internaţionalul oltean de 31 de ani.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite