Geolgău: „Dorel Stoica a trădat şi trebuie să plătească“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii Universităţii Craiova nu s-au împăcat cu gândul că fostul căpitan al echipei, Dorel Stoica, a trecut peste înţelegerea făcută cu clubul şi a ales să joace la rivala Steaua.

Oltenii sunt decişi să se judece cu jucătorul la toate instanţele abilitate pentru a încasa suma convenită în contract, adică cei 999.000 de euro pe care Stoica s-a angajat să-i plătească drept despăgubire, în cazul în care va semna cu altă echipă din ţară mai devreme de 31 decembrie 2013.

Dorel a jucat în returul campionatului trecut la Al-Ettifaq, în Arabia Saudită, plecând de la Craiova ca liber de contract.

Am avut o înţelegere atât scrisă, cât şi verbală cu Stoica, normal era să ia legătura cu cei din conducerea Craiovei în momentul în care nu-şi mai găsea angajament afară. Nu trebuia să aflăm din presă că Dorel merge la Steaua, mai ales că a fost cel mai bine plătit jucător al echipei, cât timp a evoluat aici. Instanţa va decide cine este vinovat, dar, conform înţelegerii, Dorel trebuie să plătească. A fost o trădare din partea lui“, a spus preşedintele Ştiinţei, Ion Geolgău.

Universitatea aşteaptă ca angajamentul dintre jucător şi Steaua să fie înregistrat la LPF, iar apoi va trece la atac.

Aşteptăm să-i fie înregistrat contractul la LPF. Apoi, dacă în termen de cinci zile nu vom vedea 999.000 de euro, banii pe care Dorel s-a angajat în scris să-i plătească dacă va juca la o altă formaţie din ţară, atunci ne vom adresa instanţelor abilitate“, a spus patronul Adrian Mititelu, conform prosport.ro.

Am vrut să merg la Craiova, dar nu mi s-a făcut nicio ofertă. Mi s-ar îngrădi dreptul la muncă dacă ar exista acea clauză“, a fost replica lui Dorel Stoica, jucător care a evoluat la Universitatea în 120 de meciuri, marcând 11 goluri.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite