Craiova: Doljenii din mai multe localităţi se plâng că li se strică mâncarea în frigidere, pentru că nu au curent electric de două zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Furtunile din ultimele zile au făcut ravagii în mai multe sate din judeţul Dolj. Pomii smulşi şi lipsa curentului electric sunt câteva din efectele pe care vijeliile le-au lăsat în Oltenia.

Ţăranii din satul Boureni-Dolj spun că nu au energie electrică de două zile, că stau la lumânare, în timp ce mâncarea li se alterează în frigidere. Marioara Popescu (40 de ani) este supărată foc, pentru că zecile de kilograme de carne pe care le-a aşezat în combina frigorifică stau să se strice. "Am tăiat un porc, să avem ce găti, pentru că alimentele sunt scumpe pe piaţă, iar acum nu o să mă aleg cu nimic. De vineri avem scos tot din prize. Nu suferim că nu avem lumină, ci că o să aruncăm bucatele la gunoi. Dacă mai stăm aşa o zi, nu ne mai alegem cu nimic", ne-a spus femeia.

Îşi transportă mâncarea la Craiova

Eugen Marinescu (45 de ani), din aceeaşi localitate, şi-a înghesuit toate produsele alimentare perisabile în portbagajul maşinii şi le-a adus la rudele din Craiova. "Chiar dacă bag câţiva zeci de lei în benzină, măcar salvez pungile de carne tocată şi păsările tăiate, pe care am vrut să le păstrez pentru iarnă. Să vină cineva să rezolve problemele cu energia, chiar dacă e duminică, zi de odihnă", ne-a spus bărbatul.

Rămâi pe craiova.adevarul.ro pentru a afla câte localităţi au fost afectate de fenomenele meteorologice şi ce spun reprezentanţii Companiei de Energie despre această situaţie.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite