Craiova: Doljeni prinşi după ce au dat mită electorală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Doljenii prinşi că au dat mită electorală s-au ales cu dosar penal
Craiova: Doljenii prinşi că au dat mită electorală s-au ales cu dosar penal

Poliţiştii au descoperit ieri mai mulţi doljeni care au împărţit în localităţile în care locuiau diverse obiecte sau alimente sătenilor, îndemnîndu-i să voteze un anumit candidat.

Potrivit poliţiştilor, o femeie de 30 de ani din Terpeziţa a împărţit şepci, combinezoane şi pantaloni scurţi către mai multe persoane din sat. Identificaţi de oamenii legii, sătenii care au primit bunurile au declarat că nimic din ce primiseră nu purta însemnele vreunui partid şi nici nu au fost îndemnaţi să voteze cu vreunul din cei doi candidaţi la Preşedinţie. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi l-au înaintat cu propunere de declinare a competenţei în favoarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova.

Un alt caz, de data aceasta petrecut în Dobroteşti, s-a lăsat cu dosar penal după ce poliţiştii din Bechet au constatat că patru oameni din comună primiseră câte un sac de făină de 10 kilograme de la un cetăţean de 53 de ani din Dobroteşti, fiind îndemnaţi să voteze cu un anumit candidat. Dosarul a fost înaintat tot Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova.

Campanie electorală s-a făcut ieri şi în barurile din localităţile doljene. În comuna Întorsura, un bărbat de 52 de ani din localitate a distribuit patru umbrele care purtau culoarea specifică unui anume partid. Bărbatul a primit amendă de 1500 lei din cauză că a continuat propaganda electorală după încheierea campaniei.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite