Craiova: Doi traficanţi de droguri, arestaţi după împuşcături

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Tinerii au declarat că drogurile nu le aparţin şi că sunt nevinovaţi
Craiova: Tinerii au declarat că drogurile nu le aparţin şi că sunt nevinovaţi

Doi tineri din Drobeta Turnu Severin au fost prinşi în flagrant în Filiaşi chiar în timp ce încercau să vândă 725 de grame de haşiş, contra sumei de 2.500 de euro.

În momentul în care s-au văzut luaţi pe sus, traficanţii au fugit. „Au încercat să sară gardul în curtea unei familii,iar oamenii legii au fost nevoiţi să facă uz de armă pentru a-i putea prinde pe cei doi tineri“, a spus Amalia Căprărin, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Poliţiştii îi aveau în vizor pe traficanţi de mai bine de un an de zile. În urma probelor strânse, s-a stabilit că bărbaţii fac parte dintr-un grup infracţional bine organizat,care acţionează atât în România, cât şi în Franţa. Mâine vor fi prezentaţi Tribunalului Mehedinţi cu propunerea de arestare
preventivă. Sunt acuzaţi de săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi introducerea în ţară de droguri de risc. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi,
riscă să îşi petreacă următorii şapte ani în spatele gratiilor. Poliţiştii încearcă acum să pună mâna pe toţi membrii reţelei şi să stabilească exact toată cantitatea de droguri care a fost introdusă ilegal în ţară.

Deja există un cerc de suspecţi, iar pe baza interceptărilor telefonice şi alte persoane vor fi reţinute în zilele următoare. „ În doar două zile au fost prinşi patru traficanţi de droguri. Cantitatea de stupefiante confiscată a fost la fiecare mai mare de 500 de grame“, a mai spus Amalia Căprărin.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite